Världens snabbaste tyskar?

imageIkväll har vi haft det första av fyra tyska sällskap som ska komma till oss i sommar. Förbokad trerätters meny men dryck skulle de beställa själva och betala för. 19.30 kom de med sin turistbuss och 21.15 var den 46 man långa kön avklarad med att var och en betalt sin dryck. Galet snabbt åt de kan man konstatera. Utöver tyskarna som hoppade in i sin buss och åkte tillbaka till stan hade vi 9 rum uthyrda så nu har vi haft en lång rad av riktigt bra dagar. Själv ”rensade” jag huvudet och tog hand om disken under kvällen, det kan vara otroligt skönt ibland.

imageI morgon blir det inte jobb på Fredriksborg utan hemma jobb. Planering, sortering, fakturering mm. Lite samtal att ringa och försöka komma i kapp i största allmänhet. Måste oxå planera för Allsångspremiären på måndag med Hanna, Jakob Stadell mfl. Ska bli kul, hoppas på både bra väder & mycket folk.

image”Stal” en bild av min gamla barndomskompis Pia på Instagram. Kiviks hamn, tyckte bilden var så vacker i sin enkelhet med gräset, trädet, stenen och havet. Man får lust att sätta sig där och ta fram ett glossigt härligt magasin och bara njuta. Så länge sedan jag var på Österlen..

Kanske känns trist att börja prata om hösten nu mitt i den soliga härliga sommararen. Men lite framförhållning måste man ju ha så har börjat klura och vrida & vända på både mål och tidsplanen för mitten av augusti och resten av året. Mål ett är att ha planen klar första augusti. Tänker inte misslyckas med första målet, är så skrockfull så jag inbillar mig då att alla mål kommer gå åt pipan om man börjar med att misslyckas.

Nu dags för lite resesrch – podd lyssning.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.