Midsommar med Brus-Britta

imageMidsommarafton inleddes med att sova, somnade inte förän vid 04-tiden natten innan eftersom vi kom upp till Dalarna så sent. Sedan var det dags för Skinnarspelet med Hanna i huvudrollen som Brus-Britta. En riktig Dala tradition och Hanna gjorde rollen så bra i den pittoreska miljön. Tur med vädret hade vi verkligen med både sol och värme.

imageKort paus innan det var dags för Midsommarbuffé med Hanna, Martin mfl. Trevlig kväll med god mat och allt annat. Skönt var oxå att den inte blev så sen, ny föreställning i dag för Hanna medan vi åker tillbaka till Stockholm igen. Bättre att åka i dag och slippa midsommartrafiken i morgon. Den var tydligen hemsk igår så det var nog det bästa vi gjort att åka upp på torsdagskvällen.

När jag kommer hem ska jag plocka en stor bukett av det bästa jag vet, naturens egna sommarblommor & ta in sommaren ordentligt hemma. Behöver köpa lite väster till altanen etc också, men det får bli nästa vecka.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.