Kakan..

Jag hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig midsommar, med sol & umgänge i familj och/eller goda vänners lag. Jag hoppas oxå att ni slapp vakna upp till den underbara sommardagen som midsommardagen bjudit på bakfulla som örnar. Det gjorde inte jag, drack en snaps till sillen och sedan lite rosévin så att vakna bakis visste jag att jag skulle slippa. Bilresan hem gick bra, åkte i dag för att slippa midsommartrafiken och så för att vi ska ha lite planeringsmöte i morgon på Fredriksborg. Nästa helg stort bröllop på lördag och Gotland Runt på söndag så vi lär få jobba:)

imageHar hittat en ny podd som startat ganska nyligen. Det är tidningen Elle som står bakom podden ”Under huden” Kakan Hermansson intervjuar olika kvinnor om hudvård, vilka produkter de använder, vilka rutiner de har och lite allt möjligt. Kakan som person är ju så härlig och man får både ett och två bra tips i typ varje Poddavsnitt. Så om ni känner för att få lite tips och lite Kakan så kan jag rekommendera de halvtimmeslånga poddarna. Vilket påminner mig om min totala oförmåga att få till en klipptid. Nu ska jag till stan på måndag och ha uppföljningsmöte för podden I sängen med Tobias & Gabriei så tänk om jag skulle ha en sådan tur att Jenny har en ledig tid. Upp på morgondagens To Do lista att messa henne om det.

imageI kväll tog jag, Tintin & Karisma ett Kvällsdopp. Mitt första förbi år, jag som brukar börja bada i början av maj för att jag älskar friskheten av det kyliga vattnet. När man badar direkt från vår altan är det lite stenigt upptäckte jag. Känner mig som en äkta tant men jag bara måste köpa ett par Flip Flops i plast att ha på när jag badar där. Det var inte bekvämt och jag är rätt säker på att jag såg ut som minst 95 år när jag tog mig fram där i vattnet. Tintin och Karisma var däremot okänsliga och njöt i fulla drag av bli lite nerkylda. Päls och 28 grader är inte en jätteskön kombination.

I morgon när jag är på hotellet ska jag plocka en ordentlig bukett med det vackraste som finns. Prästkragar, vallmo, smörblommor och en massa annat och göra en stor härlig bukett och sätta i ett krus här hemma.

Nu ljudbok.. sedan 8 timmars skönhetssömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.