På plats i..

imageFör att slippa åka med några timmars marginal på Midsommarafton så rullade bilen iväg vid 21.30 i kväll. Typ ingen trafik vilket var såå skönt för det är ju en bit mellan Stickholm och Malung. I morgon Skinnarspelen med Hanna i den kvinnliga huvudrollen klockan 14.00 sedan Midsommarbuffé med Hanna & familjen och ett gäng från ensemblen. Kommer med andra ord träffa en hel del nya människor i morgon vilket alltid är kul. Några känner jag så klart sedan tidigare så det är inte bara nya bekantskaper. Hur som helst första gången jag firar Midsommar i  Dalarna. Tror jag ska ha lite blimmor i mitt oklippta hår men inte en krans utan lite mer bohemiskt.

imageNu incheckad på hotellet sedan ca 2 timmar och hög tid att sova och drömma om tex det bästa med Midsommarafton, jordgubbarna. Färsk potatis, sill och det andra är inte så dumt det heller. Men det bästa med i morgon är att det är noll jobb och energipåfyllnad. Både i form av vitaminer och socialt härligt umgänge.

imageHar börjat följa Sarah Jessica Parker på Instsgram, tycker hon verkar så ”cool”. Klänningen hon har på bilden bara älskar jag, så snygg. Har en lite liknande själv men innan den kommer att användas får jag jobba lite med de där extra kilona som satt sig runt magen. Det blir nyttigt att jobba en del i driften på hotellet i sommar, ur många perspektiv. Längre promenader med hundarna står oxå högt upp på priolistan och så det som jag tjatat om i evigheter, väsentligt förbättrade matrutiner.

Nu en kort stund ljudbok sedan sova så att jag är pigg och i form för en Midsommar i Dalarna 🇸🇪

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.