De första raderna..

imageDet är juni, tidig juni så den riktiga sommarvärmen har inte kommit ännu, men solen värmer behagligt när jag kisande tittar ut över viken. Jag går över gräset ner mot bryggan. Jag tar av mig skor, strumpor och kavlar upp jeansen och går ut på bryggan. Jag är ensam när jag sätter mig ner längst ut på bryggan, det var jag inte inte när jag satt här första gången för tre år sedan, då var man och tre döttrar med mig. Jag stoppar ner en bit av ens foten i vattnet men drar snabbt upp den igen. Vattnet är kallt och känslan lite obehaglig. Jag drar oundvikligen en parallell till åren jag bodde här…… Oredigerad början på min nästa bok som även den bygger på en historia ur verkligheten. Att skriva är för mig vad terapi är för många andra. Den här gången har jag ingen spikad deadline så den kommer absolut inte skrivas på sex veckor utan snarare sex månader eller så. Det ska intervjuas, tolkas och skrivas. Justeras och korrigeras och förhoppningsvis bli en läsvärd bok om vad som ske bakom en dörr till en helt vanlig Familjen Svensson.

imageJag ska få gå på bröllop i sommar. Hurra, jag som älskar bröllop. I augusti och med många gäster, ser verkligen fram emot det. Jag får sätta upp ett mål som jag måste uppfylla så att jag kan unna mig en klänning, kanske en jag sett i Pernilla Wahlgrens kollektion. Sälja kläder på Tradera och göra den underbara ansiktsbehandlingen på Grand Hotel. Kanske göra en barter med Linda så att hon kan sminka mig. Det är något jag verkligen behöver bli bättre på, kanske gå en kurs på Face eller Make up store istället? Har ju nästan två månader på mig att planera och bestämma mig så det ska nog bli bra.

imageMycket jobb i sommar kommer det bli, det är så det är planerat. Men en semestervecka i Marbella bara måste man ju få in innan man ”återvänder” för hösten och vintern där. Får börja kolla lite i kalendern och på billiga flyg. Priserna varierar ju galet mycket och man kan göra mycket kul för några tusenlappar man kan spara på att hitta ”rätt” flyg.

Nu ska jag lyssna på en ny ljudbok. Apropå det så blev pitchen/mötet jag skulle ha framflyttat till nästa onsdag samma tid. Då kan jag fila lite på presentationsmaterialet så det blir riktigt bra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.