Tore & Saxen

Hur svårt kan det vara att skaffa ett pass brukade Bengt fråga under den period jag hade så många tillfälliga pass att jag inte ens vågar erkänna det riktigt. Men det har jag ju löst sedan ett bra tag tillbaka. Nu är det här med att boka en klipptid. Jag får bara inte till det och håret blir bara värre och värre. Nu är det nästan på gränsen att jag klipper det själv och det vore nog en katastrof minst sagt. Nej, här ska det klippas hår på torsdag. Punkt slut. Får bli på Värmdö den här gången för kommer inte hinna åka in till stan och Jenny har säkert ingen tid dagen före midsommar heller. Får nog vara glad om någon har det.

imageI dag hade jag ett kort möte med Tore. Vad det leder till kommer vi kunna se i augusti någongång. Om ni undrar vem Tore är så är han just Tore som en gång i tiden var med bland annat TV-programmet FC Z eller vad det hette där Glenn Hysén skulle skapa ett fotbollslag av ett gäng killar som aldrig spelat fotboll och som hade noll bollsinne. Såg aldrig programmet men har hört talas om det.

Läste Blondinbellas blogg i dag, det var ett tag sedan. Hon hade köpt sig en Porsche, det tänker jag inte härma men däremot ska jag härma henne när det gäller att sätta upp livsmål i sisådär ett femårsperspektiv. Tror jag ska ta och börja med tre år, känns lite lättare att ta på skulle man kanske kunna säga. Får ta en vecka på mig och klura ut dem. Sedan skrev hon något annat viktigt, med viss koppling till Porschen och det är att man måste unna sig saker när man lyckas med det man föresatt sig. Både i det lilla och det stora. Inte så att man köpa massa dyra saker utan det kan vara allt från en helt ledig till just en Porsche:) En ansiktsbehandling lever man länge på, finns massa ”lagomsaker” att unna sig när man nått ett mål eller är klar med något jobbigt man hållt på med.

En sak är säker, i morgon har jag en pitch på Storytel och om jag lyckas med den ska jag unna mig den fantastiska ansiktsbehandlingen på Grand Hotel..

I sommar/höst ska jag skriva en ny bok. Återigen en bok där jag skriver någon annans historia. Den här gången lite djupare och mer av ett livsöde. Dom första raderna ska jag skriva i morgon och lägga upp här. Kommer inte stressa med den här boken, den får ta den tid den tar..

Kram

2 reaktioner på ”Tore & Saxen”

  1. Spännande med ny bok! Du borde skriva den där CF-boken också. Lite sent kanske, men HQ-boken blev ju ändå en rejäl succé. Jag ska försöka hitta Merhalboken som e-bok. Ljudböcker är tyvärr inget jag (ännu) har lärt mig uppskatta.

  2. Hej Bengt!
    Meral boken finns bara som vanlig bok och ljudbok:(
    Jag har inte givit upp tanken på CF-boken på något sätt men den kräver otroligt mycket tid för faktaunsamling, intervjuer mm. Den skulle kännas aktuell trots att det gått ett gäng år eftersom det blev en ny ”fusion” Du kanske skulle vara medförfattare??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.