Sunday Sunday

imageDet betyder till exempel ett nytt avsnitt av Wahlgren-Lundqvist.,Episod nummer 10 och tittarsiffrorna ökar: Den här gången inspelad i Frankrike, i anslutning till Fångarna på Fortet och utan vår super producent Kid.  I morgon kommer avsnitt tre av i Sängen med Tobias & Gabriel. Eller rättare sagt nu, för de släpps alltid 00.00 den dagen de ska släppas så det ska jag lyssna på nu.

imageIgår bröllopsdag och 30 år sedan vi träffades. Om man bortser från min moster som just gick bort och några till är det inte många som ”hängt” ihop så länge. Men det är som med livet ”it self” det finns toppar och dalar. Men det tror jag alla vet som hållit i hop lääääänge..

image imageDen här veckan är To Do listan som vanligt klar. Lite kortare vecka med midsommar break som troligtvis kommer spenderas i Dalarna & Hälsingland. Inte spikat än så återkommer och berättar mer. Under tiden kan jag berätta något väsentligt mer ointressant.. Dags för rensning i necessärer och sminkväskor. Nu ska det bli ordning och reda. Stora väskan, handväskväskan och penselsetet. Tänk vilken ordning jag ska få:) Sedan ska det rensas i papper och sorteras i pärmar oxå. Ordning och reda kommer ge energi. Ska på en stor fest i sommar och har sett en jättefin klänning från Pernilla Wahlgrens kollektion som jag ska titta lite närmare på.

Rensning i garderoben oxå, Tradera here we go again. Mål den här veckan 7 plagg/väskor som mer än väl ska kompensera för Pernilla Wahlgren klänningen och det andra.

Nu dags för podd med Tobias & Gabriel 💚

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.