Vallmo & Barbeque..

imageVallmon blommar för fullt ute på Fredriksborg, i sällskap med blandannat prästkragar och annat. Det enda som saknas är den riktiga sommarvärmen. Solen skiner för det mesta och det är hyfsat varmt men i morgon vill jag ha en riktigt riktigt härlig sommarkväll.

imageI morgon kväll har vi Barbeque för 100 personer från en PR-byrå. Fredag & lördag fullt hotell så bra vecka med andra ord. Singelmamman har varit hos oss mån-onsdag med sina tre barn och i måndags hade vi en sommarmiddag. Nästa vecka däremot är lugnare då har vi bara en konferens sedan går vi på Midsommarledighet. Laddar för ett stort svensk/amerikanskt bröllop den 2 juli. Mycket bröllop i år:) Har väl 4 bröllop kvar efter det den 4/7 och vi har haft 4 redan. I morgon kväll ska jag jobba på Barbeque kvällen och på lördagkväll är det dags för ett nytt servis pass.

Innan Barbeque och annat är det först lite administration och sedan ett spännande möte med Anna Benson på agendan. Så nu lite ljudbok & sömn så man är pigg & glad hela dagen 😍

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.