Yet another day..

imageIgår var Jonny på sin mammas handelsträdgård och köpte massor av blommor så att vi ska göra fint både ute och inne på Fredriksborg. Han fick inte med sig allt men en hel del i det första lasset. Vi hann ju inte plantera igår och ställde därför in blommorns i ett förråd. I morse var över hälften av blommorna borta, stulna. Vad är det för fel på folk? För oss är det en stor kostnad att de stjäl ett stort lass blommor, vi måste köpa om dem för självrisken är ju så hög så det är ingen ide att använda sig av försäkringen för ett lass blommor. Nya inköpta idag och Jonny sover kvar på hotellet för att undvika en stöld till i natt. I morgon och fredag får allt planteras, men det är inte ovanligt att de stjäl planterade hela krukor heller. Så sorgligt och tråkigt..

imageDriftsmöte i dag på Fredriksborg. Fokus på helgens bröllop. Tältet är på plats, bord och stolar levereras i morgon och lördagen planerad från A-Ö. 70-80 gäster blir det på den här helgens bröllop och så fick vi en 80 personers sommarfest bekräftad i dag. Den är redan nästa vecka. Bokningarna fortsätter att rulla in så på Fredriksborg känns det bra. Vi behöver fortfarande lite mer extra personal framförallt juli och halva augusti. Men det ska vi väl lösa..

imageBörjade precis lyssna på en ny ljudbok, ska lyssna en stund och sedan sova. Lång dag i morgon med bland annat möten i stan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.