Nationaldagen..

imageÄr det jag som inbillar mig eller har inte Nationaldagen firats mer i år än vad brukar? Det har ju skett en gradvis ökning de senaste åren men i år känns det som om var nytt rekord. Men inte på något dåligt nationalistiskt sett utan på ett härligt sätt. Bra utveckling, det är väl klart vi ska fira vår Nationaldag. Om man tänker lite så har vi nästan två Nationaldagar, för Midsommarafton är ju oxå lite av en svensk Nationaldag. Fast med lite mer fylla tyvärr. Typiskt så att Midsommar, Valborg och Nyår alltid ska utmynna i massa fylla, bråk och annat elände.

imageNy Podd lansering i dag, I säng med Tobias & Gabriel. Snabbt upp på listan så nu får vi se till att den håller sig kvar och att lyssnarna stannar kvar och växer. Underbara människor är dom, så som dom själva uttrycker det ”Hoppa ner mellan lakanen och bli deras vän”

imageTV:s genomslagskraft ska man inte underskatta. Niclas & Kicken fick vi med i söndagssoffan på TV4 på söndagen för att prata om podden. Vips – dubblerat antal lyssnare 🙏🏻 Har ni inte lyssnat på Wahlgren-Lundqvist så gör det.. Ursäkta den fula bilden, och då menar jag inte personerna utan den oproportionerligt stora svarta ramen.

Ny vecka, började ju egentligen i dag men fast på riktigt känns det som om den börjar i morgon. I dag var en för oss alla välförtjänt extra söndag. Veckan fullbokad med både möten och Fredriksborgs planering. Stort bröllop på lördag. Så då vet man vad man gör på lördag kväll.. Men mycket ska vara gjort innan dess. Men det är jag inte ensam om.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.