Värkande fötter..

imageHar INTE jobbat i de här skorna idag/kväll men jag kan garantera att det är precis så det känns. Grymt ont i fötterna, fick vika ner mig och gå hem efter själva bröllopsmiddagen men det är ju inte direkt någon hjälp med någon som går och rör sig som en 90-åring i alla fall. Fint bröllop och de vigdes hos oss på Fredriksborg. Fullt hotell med andra ord:)

imageFick ju den här utmärkelsen i går. Är så tacksam över alla medarbetares jobb och våra gäster. Stolt som en tupp och struntar i jantelagen. Blir ännu mer peppad att göra det ännu bättre (vilket jag personligen inte bidrog till ikväll). Men bröllopsparet verkade lyckliga och gästerna glada och det är huvudsaken.

I morgon får ni inte missa Niclas & Kicken som är med i TV söndagsmorgon. Det tänker i alla fall inte jag göra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.