Hello June!

imageJuni är här, syrenerna blommar och man hoppas något galet mycket att det ska bli en solig och varm sommar. Det allra bästa är ju just den här tiden före midsommar, syrener, blommande äppelträd och allt som ger en så mycket energi. Ute på Fredriksborg blommar syrenerna och ängsblommorna börjar blomma. Gräset måste slås så högt har det blivit hur snabbt som helst. På lördag har vi 40 pensionärer på dagen och bröllop på kvällen så då får vi se till att ha fått ordning på gräset och lite blommor i krukor och urnor. Inne oxå – Mårbackapelargoner ska vi ha i varje rum och lite här och där. Det ska vara sååå fint i sommar.

imageTill bröllopet på lördag ska vi nog piffa till servetterna med lite ängsblommor, det kommer nog bli jättefint & romantiskt. Lite pyssel lär det bli men det får det vara värt. Ska jobba själv oxå. Älskar bröllop ❤️

imageMåste hitta tid för mer jobb med The Happy Planet. Det är ju så roligt. På söndag är Niclas & Kicken med i Nyhetsmorgon på Fyran, det kan jag ju inte missa. Måste följa upp med Kid vad som hänt med podden som vi skulle släppt i måndags. Får bli i morgon. I morgon blir det jobb hemma på dagen och Fredriksborg på kvällen.

Två morgnar i rad har jag överraskat mig själv rejält:) Varit ute med hundarna vid 04.30 två morgnar i rad, har förvisso gått och lagt mig och somnat om men ändå.. Kan ju inte påstå att det varit några långa promenader direkt – men tillräckligt långa..

Nu fortsätta lyssna på min senaste ljudbok Bucket List..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.