Söndag..

imageHar jobbat i driften torsdag, fredag & lördag på Fredriksborg. Kul men som vanligt ont i fötterna efter varje avslutat pass. Inga mastodont pass den här helgen utan lite mer rimliga. Fredagen var lugn men på lördagen hade vi alla rum utom ett uthyrt. Till helgen tänkte jag jobba igen, i alla fall på lördag för då har vi bröllop. Inget stort bröllop, ca 30 personer men 10 eller 100 så är det den största av dagar för dem. I morgon kommer Hanna & Jakob ut på Fredriksborg för att kolla lite. Vi ska ju köra Allsång & sång med dem fyra måndagar i sommar.

imageNästa vecka inga konferenser utan planering och plantering. Jonny ska få uppgift att skapa en portal ner till röda längan med hotellrum där vi ska plantera både klängrosor och annat. Kommer se lite tafatt ut år ett men nästa sommar kommer det att vara otroligt fint.

I morgon lanserar vi, The Happy Planet, en ny podd.. Ska bli spännande hur den mottas, hoppas såklart att den kommer gå bra. Den första Wahlgren-Lundqvist tickar uppåt vecka efter vecka 😀

imageTill lördagens bröllop ska jag planera blommorna. Pionerna är ju här nu och jag älskar verkligen pioner. Men lite dyra är de fortfarande men om man är lite kreativ så kanske man kan blanda med lite pioner på borden och syrener runt omkring i fönsternischer mm för dom är ju helt gratis. Ska nog få till det på något bra sätt får vi hoppas. Lördagen därpå har vi ett väsentligt större bröllop i tältet med sisådär 70-80 gäster. Jag är så tacksam att vi inte sett skymten av någon bridezilla, alla blivande brudar är så trevliga och avslappnade. Men på dagen D kommer de nog vara lite mindre avslappnade:)

Nu ljudbok en stund sedan sova så att allt som måste bli gjort nästa vecka blir just gjort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.