En dag på jobbet..

imageTillbringade ett par timmar på Fredriksborg i dag & jobbade med Daniel. Krasch, pang, bom sa det sedan var min dator totalt död. Måste gå till en datordoktor för ”operation”, varenda dokument, system, program allt är borta. Inte precis vad man önskade sig just nu. Men då ringde Kicken och sa att det vore ju värre om det var jag som var kraschad och satt på en gata med en kopp i handen. Det är ju förvisso sant så man måste som sagt sätta allt i perspektiv. Som tur är har jag fått svar av Bengt så inköp av ny dator är prio ett, eller däromkring. Rätt mycket som är prio ett just nu..

imageÅkte hem & jobbade vidare sen. Hundarna kan ju inte vara ensamma för länge. Många telefonsamtal i dag, men bit för bit betas av. I morgon drifts- och planeringsmöte på Fredriksborg kl 10.30. Ett gäng offerter som ska skickas. Schemaplanering mm. Sedan hem och jobba någon timme och sedan iväg på kalas hos Anton. Anton är min systerdotter som fyller 13 år i morgon. Hoppas han bett sin mamma om tacos:) Sedan hem till de små vilddjuren igen. Just nu surar de lite för dom tycker att jag ska gå och lögga mig och det har dom väl rätt i..

imageJag har nu bestämt mig till 99,9% att ha den där försenade 50-årsfesten. Kommer ha den på en söndag. Ja, jag vet att det låter hur dumt som helst men det finns några för mig viktiga personer att bjuda som är på turné under sommaren och inte kan komma på en fredag eller lördag. Det kan oxå bli som en slags milstolpe att då jäklar ska man vara ikapp med allt. Så kan man fira det oxå. Dubbel glädje helt enkelt! 7 augusti låter väl som ett bra datum. Får börja göra inbjudningslistor mm och ha någon som hjälper mig koordinera. Annars lär jag inte kunna fira att jag är i kapp med allt..

Nu finns Mitt liv som Meral äntligen på Storytel – laddade självklart ner den eftersom vi får betalt per nedladdning. Lyssnade lite och tycker det är helt fruktansvärt att höra sin egen röst.. Vi måste jobba vidare med distributionen till bokhandeln, där ligger svårigheten att ge ut en bok utan ett förlag i ryggen. Men man hinner ju inte med allt.

Men om man sover ordentligt så hinner man med mer:)

God natt!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.