Vin & Kändisar..

imageJag hänger uppenbarligen inte med i den totalt exploderande trenden som pågått ett tag med hur många kändisar det är som lanserat sitt/sina egna viner. Råkade hitta en artikel och lista på Aftonbladets nätupplaga och insåg hur många det var. Vissa framgångsrika andra rena katastrofer försäljningsmässigt. Om man tittar på ett enskilt vin så leder Per Moberg men om man slår ihop ”kändisens” totala viner så toppar Mat-Tina Nordström. Nu minns jag inte exakt men strax över 600 000 liter förra året. Sist på listan var Thomas Ledin med 32 liter! Men han kanske lagt ner sina viner så det är anledningen, det framgick inte. Hur som helst så står alla dessa kändisar för en otroligt liten del av den totala vinförsäljningen i Sverige. Så stt vara ett känt ansikte räcker definitivt inte för att locka köpare till sitt vin. Att just Per och Mat-Tina toppar listan är inte speciellt förvånande (även om Pers viner fått usla recensioner). Det finns en koppling mellan dem och vad de gör och vin. Trovärdighet med andra ord. Thomas Ledin och vin känns inte så naturligt och hur bra än Sommaren är kort är så är det inte så intressant när folk står i vinhyllan, det råder det ingen tvekan om.

imageI morgon jobb på Fredriksborg så även i helgen. Grönskan där ute nu är fullständigt underbar och man njuter varje sekund i miljön (bortsett från fötterna då som inte njuter fullt ut varje gång) . I sommar kommer vi köra All-sång med Hanna Hedlund & Jakob Stadell. Avstavat bara för att det kommer bli en blandning av sång och allsång. Varje måndag med start i början av juli och till första veckan i augusti.

imageLugn kväll i kväll med några telefonsamtal och annat. I morgon struktur arbete..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.