Hässleholm..

imageEfter dagens ”aktivitet” i Skåne ligger jag nu i en säng i ett totalt könslöst hotellrum i Hässleholm. Alla rum ser typ likadana ut och har någon slags nålfiltsmatta på golvet. Inte en detalj som gör det mysigt och utöver det passar inte de tråkiga möblerna ihop överhuvudtaget. Usch vad trist. När man kommer till ett sådant här hotell älskar man Fredriksborg ännu mer ❤️ Sova kommer jag kunna här men inte trivas och helst ska båda två infrias när man bor på hotell. Typ hygienfaktorer man bara inte kan låta bli att ha om man nu ska driva hotell. Lördag kväll är det oxå och hotellet ligger vid stora torget och det är ju lite gap & skrik men det är så det är på ”stadshotell” i typ alla svenska städer. Tur man har ljudboken mef dig att somna till:)

image          Nästa vecka ska vi plantera Fredriksborgs örtträdgård utanför Orangeriet. Sedan hoppas vi på sol och värme så att det växer upp rätt snabbt..

imageSedan kan Andreas & hans köksteam plocka våra egna örter till matlagningen. Basilika, persilja, dill och vad han nu vill att vi ska plantera. Roligt ska det bli i alla fall.

imageInnan vi sedan sätter igång och planterar i urnor och fixar växter som överlever hettan vissa perioder i Orangeriet ska blommor nu in i rummen, matsalar mm. Mycket Mårbacka pelargoner från Gredelins kommer det att bli. Fullständigt älskar Mårbacka pelargoner på sommaren. Kommer bli så fint. Byter nog ute i övriga utrymmen så att vi får viss variation, till vad får vi se.

image            Men innan all plantering börjar ska jag ta mig till Stockholm. Fixa lite hemma. Göra veckans To Do lista och fixa naglarna ordentligt med hemma kit gellack från Sweden Nails (Linda Vista). Förhoppningsvis ska jag då slippa bry mig om allt målande av naglar i minst två veckor. Jag lovar berätta om det funkar. Om det gör det och INTE bränner upp naglarna som märket som fick tas bort från marknaden och håller i två veckor ska jag se om jag kan ordna en deal om någon av er är intresserade av att spara massor av tid på att lacka naglarna..

Nu ljudbok – har snart varit vaken i 22 timmar..

Kram

2 reaktioner på ”Hässleholm..”

 1. Hej Eva,
  du använder en av mina bilder på din sida. Det är bilden över olika kryddväxter. Den bilden är ifrån min trädgård och finns på min hemsida tradgardsdrommar.me under krydder och örter.

  1. Förlåt, jag hoppas du inte tagit allt för illa upp men bilden var underbar. Ska gå in och titta på din hemsida men lovar att inte stjäla någon bild. Men om det skulle vara någon bild jag inte kan ”motstå” skulle det vara ok om jag uppgav trädgårdsdrömmar.se?

   Bästa h
   Eva P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.