Ofta undrar jag..

image..hur vissa kvinnor klarar av att se ursnygga ut, vältränade och välklädda typ varje dag. Jag förstår att många bilder är stylade osv men vissa verkar ha både hur mycket energi som helst och typ 48 timmar per dygn. Handlar väl om att prioritera och delegera väsentligt bättre än vad jag själv lyckas med. Jag har inte ens kommit i väg till Jenny än (frisören). Lyssnar just nu på Drivet Podcast där Martina Bonnier intervjuas (chefredaktör på Damernas Värld och alltid snygg & proper ända ut i fingerspetsarna). Struktur får bli ledord ett tag framöver. Känner man sig ok på utsidan så blir insidan förbättrad av det och man får mer energi.

imageNågot annat som ger energi är tjejmiddagar. Det var ett bra tag sedan jag var ute på någon sådan. Det får jag styra upp tror jag bestämt så att man kan få en riktigt härlig energiboost. Kanske skulle jag ta ut svängarna ordentligt och ha en hel fest. På Fredriksborg, en försenad 50-årsfest. Det skulle nog ge massor av energi. Det tål att tänkas på, riktigt ordentligt. Vi har fått ett avbokat bröllop den 6/8 så då kanske man skulle slå till. Men vill inte ha någon stel tillställning, utan en ”feelgood” fest. Ja, vi får se hur det blir. Har ju tänkt tanken förr utan att kommit någon vart:)

imageLite mer investering i mig själv är hur som helst något jag tror skulle vara välgörande. Om jag strukturerar upp allt så skulle jag vinna mycket på det. Både att få tid att ”investera” i mig själv. Jag måste bara komma igång med att ta hand om kroppen bättre, promenera, yoga, träning  behövs, tänk vad det ger endorfiner. Jag har mycket att jobba med helt enkelt för att få till en bättre livsbalans. Jag är väldigt bra på att skriva om det men väsentligt sämre på att ta tag i det. Karaktärsdaning på agendan alltså:)

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.