Upp & hoppa

imageI morgon bitti ska jag studsa upp kl 06.30 – vilken fasa! Men vill man så kan man även om man är Sveriges mest morgontrötta person. I dag har jag beställt så fina te-koppar, fina presentpåsar med te och lite annat. Present-skåpet på Fredriksborg ska utökas, med lite allt möjligt. Bland nyheterna en smyckesserie framtagen för Countryside Hotels där vi ingår. Armband, handgjorda av Kerstin Hanell mm.

imageI morgon jobb med bästa Hanna, därav den arla morgonstunden. Lite planering oxå. Sedan måste jag få till det så att jag kan gå in och uppdatera Fredriksborgs hemsida, min dator vägrar samarbeta. Ska försöka få till ett möte med Daniel och se om vi kan jobba från hans dator. Det är ju pinsamt att ha en hemsida som inte är ordentligt uppdaterad. Jag har nog Sveriges sämsta dator. Snälla Bengt, maila igen vad det var jag skulle köpa, kan inte hitta ditt mail. Mitt liv kommer bli så mycket bättte efter inköpet av en fungerande dator..

imageJust nu har jag två snarkande hundar bredvid mig så bäst att sätta på hörlurarna och lyssna på min ljudbok och somna.

God natt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.