Hej, var tog du vägen?

imageSommaren alltså? 6 grader ikväll på Värmdö och 20 i Marbella. Men väderprognosen framåt ser klart bättre ut som tur är. I dag har det varit en riktig innedag. Tagit det lugnt och jobbat ner mailboxen en bit till. Pratat med några bröllopspar mm. Andra bröllopet för i år är ju om två veckor och då är det ett stort bröllop. Hoppas solen skiner på alla våra bröllop i år ❤️

imageKom ju hem vid närmare två i natt. Kunde inte hålla mig utan började titta på Eurovision. Det är nästan omöjligt att jobba ett 12-timmars pass, komma hem och gå och lägga sig och sova direkt. Men en hel Eurovision tävling blev för mycket så somnade efter Ukraina. Såg alltså inte de övriga deltagarna eller röstningen. Hur som helst så tycker jag Frans gjorde grymt bra ifrån sig och vi ska verkligen vara nöjda med hans placering. Får nog höra vinnarlåten igen för igår när jag hörde den tillhörde den definitivt inte en av mina favoriter. Men rätt hade jag, om Frans placering alltså. Bor allt en riktig ”schlagerräv” i mig:)

Har i dag fått accept på en offert på 4 X 46 tyskar som kommer vid fyra tillfällen i sommar och äter 3-rättersmiddag. Perfekt för då kan man även ha fullt hotell och hotellgästerna som middagsgäster = bra dagskassa. Nu blåser det som det viner här i Bullerbyn. Innan sovdags är det lite TV Play och Finaste familjen, har inte sett de två senaste avsnitten.

Veckans To Do lista är klar så fullt ös ifrån i morgon bitti.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.