Ballerina & bokningar

imageNu är två par Ballerina skor inköpta, dock ej Gabor. Testar italiensk variant som var snyggs och kändes sköna. Svaret får vi på lördag kväll/natt efter 40-årsfesten på Fredriksborg. Var där ute i dag efter ett podd möte i stan.

imageGrönskan är helt underbar och jag är så glad över att det rasar in bokningar, konferens- och festfrågningar. Peppar Peppar ta i trä men det verkar bli en grym sommar. Det behöver vi verkligen! Har ju varit några tuffa år.. Nu håller vi tummarna för en kanonsommar – både försäljnings- och resultat mässigt.

imageTintin & Karisma, som jag saknar dem. Men de ser ju ut att ha det bra:) På lördag kommer de med SAS till Sverige = Lycka.

Kan knappt hålla ögonen öppna så får skriva lite mer i morgon..

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.