Träningsverk..

imageNu ska tant inte klaga men helgens 37 timmars pass satte sina spår. Typ träningsvärk och stapplat mig fram i dag (lite överdrivet).. Men nog har det känts, det kan jag lova. Har med andra ord rört mig så lite som möjligt och avverkat mail. Inboxen är hysterisk, men det är positivt för det är mycket mycket bokningar och förfrågningar gällande Fredriksborg. Tack gode Gud att Gemet är tillbaka i morgon. På lördag är det 40-års fest på Fredriksborg och alla hotellrum uthyrda ❤️ Men då är planeringen väsentligt bättre så jag ska nog kunna jobba utan dödsont i fötterna på söndag morgon.

imageI morgon ska jag till stan och ha ett möte om nästa podd och då ska jag passa på att köpa mina Gabor ballerina skor så jag är redo till helgen. Får ju gå in dem lite innan lördagen. Efter stan ska jag & Gemet prata och planera. Jag är värre än Banbi på hal is när det gäller bokningssystemet så jag vet inte hur det slutat om hon inte kommit tillbaka och som tur är redan i morgon.

imageOld News, jag vet.. Men hon har det inte lätt alla gånger Fru Sahlin men den här gången var det ju riktigt klantigt. En sak att missa grejer för att man har mycket att göra men avsiktligt ljuga om någons inkomst till en bank som förtroendevald politiker känns ju lite sådär. Men som vanligt så kanske vi inte har hela bilden utan har bara hakat på vad media skrivit och tror på det. Någon annan som ligger pyrt till är Åsa Romson, vi får väl se om hon lyckas klamra sig kvar.

Nu ljudbok och sedan SOVA 😴

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.