Säker Stil..

Lyssnar just nu igenom en hel radda med Poddavsnitt av Säker Stil, med Ebba & Emilia. Gillar den, är inte flamsig och kommer med en hel del bra tips och råd. I morgon ska jag rensa lite i garderoben och lägga ut på Tradera, det var ett tag sedan det verkligen blev gjort. Har planerat men så har jag inte hunnit med men i morgon ska fem plagg ut, minst!Klipptid har jag oxå tjatat om och missat två tider. Kom i alla fall ihåg att avboka den ena.

image

Nu ska jag boka in en ny tid i nästa vecka och vill få till något liknande som tjejen på bilden. De senaste två månaderna har jag typ gått i tofs och sett allmänt tråkig ut så nu är det dags att ”snygga” till sig och det rejält. Ska för mina Tradera pengar även boka in en sådan där underbar ansiktsbehandling Grand Glow. Underverk gör den för hyn men jag borde göra den lite oftare. Massage är också något jag måste börja med regelbundet, har lite för spända muskler.

I morgon ska jag packa upp, har tagit med massa sommarkläder från Marbella. Ska ju vara mycket i Sverige i sommar och jobba en hel del på hotellet. Då passar de somriga kläderna från Marbella perfekt. Jag hoppas att det fortfarande är sol och varmt i morgon, då ska jag utan pardon sitta ute i solen en timme eller två och få lite färg. Köpte Tara i dag, en av rubrikerna på framsidan är ”Bli din egen Kost-PT” och den artikeln ska jag läsa ordentligt. Nu kommer ju alla goda grönsaker och annat gott så Gud så nyttig jag ska bli. När jag bott i stan har det blivit alldeles för mycket Big Mac och annat ”skräp”. Inte för att det är gott utan bara tidspress och att det bara är så trist att laga mat på Banergatan. Helt annorlunda här i Bullerbyn, här är det kul att laga mat.

I morgon på eftermiddagen kommer Zenon att hämta mig och så ska vi åka till ICA Maxi, dels komplettera lite till mig själv och sedan komplettera lite till Fredriksborg. Jag ska faktiskt ansvara för två förrätter till helgen. Inga avancerade grejer Toast Skagen (nej jag ska inte köpa den färdig i delikatessdisken utan göra den helt själv) och sedan en blomkålssoppa. Låter väl som om jag skulle kunna klara det. Så det blir väl blomkålssoppa till middag för mig i morgon kväll så jag testar den innan de betalande gäster serveras den:) Servera ska jag oxå göra både på fredag och lördag kväll. Det är faktiskt roligt och så mysigt att gå runt där på sitt hotell. Det enda jag ”hatar” är Hotellsystemet HotSoft som jag inte fattar alls så komplicerat är det så Tack & lovet att Gemet är tillbaka snart. LÄNGTAR!

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.