Lämnade..

image..ett strålande soligt & varmt city. Halvdag i dag så folk på varenda uteservering. Jäkligt mycket bilar var det oxå – många som skulle ut till landet eller var det nu skulle denna långhelg. Nog inte många som tar en klämdag på fredag. Själv lämnade jag stan och åkte ut till Bullerbyn. Stannade på vägen och handlade sparris, lövbiff, potatis, mozzarella, tomater och en massa annat så nu ska här ätas. Köpte några pelargoner att sätta i fönstren och en bukett snittblommor i vitt & grönt.

imageInte bara vår i stan utan även här i Bullerbyn. Vattnet ligger spegelblankt och tystnaden är total. Precis all stress rinner av en, en otroligt härlig känsla. I morgon är det helgdag oxå så då kommer telefonen och mailen förhoppningsvis vara tyst. Det bara rasar in mail och det är väl i och för sig trevligt för det är väldigt många som är bokningar och offertförfrågningar för Fredriksborg. I morgon dags för inspelning av ett nytt Poddavsnitt med Wahlgren-Lundqvist. Släpps som vanligt på söndag. Lyssnarantalet ökar vecka efter vecka, superkul! I går lyssnade jag på podden Värvet där Hannah Widell intervjuades (grundare och ägare tillsammans med sin syster Amanda) till företaget Perfect Day. Om man nu ska ha något att jämföra The Happy Planet med så är det just Perfect Day. Hannah ”påstod” i intervjun att deras egen podd Fredagspodden har 300 000 lyssnare i veckan. En uppgift jag har lite svårt att tro på. Men podvärlden är hemlig och inte som Spotify där du kan se antal nedladdningar per låt. Man kan bara se sina egna poddar och det innebär ju att vem som helst kan säga vilken siffra som helst typ.. Kommer nog bli ändring på det vad det lider.

Ikväll och morgon är det stående målet, som uppnås med jämna mellanrum, att inboxen ska ner till noll. Bara att kämpa på..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.