Hemma & vår..

imageÄven om det var lite grått när jag landade så var det i alla fall 15 grader, maj och det innebär väl ändå att våren måste vara här för att stanna. Vi bestämmer det tycker jag. Flyget hem i dag gick bra men det tog hur lång tid som helst att få bagaget. Anledningen till det hette att det var så många resenärer i dag, det kanske det var eller så var det så många sjukskrivna & bakfulla bagage-gubbar. Sanningen troligen i mitten någonstans. Väskorn a kom till slut i alla fall och det var det viktigaste. Har tagit med mig massor av vår/sommarkläder. Gäller ju att vara lite representativ och somrig på Fredriksborg när jag jobbar där.

imageI dag var det dags för tredje avsnittet av Wahlgren – Lundqvist. Om ni inte börjat lyssna på den podden så gör det! Radarpar med odrägligt ärligt som ledord. Tro nu inte att det handlar om massa  ”typiskt killsnack” om brukar & festande för det är så långt i från det man kan komma. Varje söndag  = nytt avsnitt.

På flyget gjorde jag veckans To Do lista, den blev rätt lång kan man säga utan att överdriva. Ett par möten ska bokas in måndag-onsdag sedan tänkte jag som sagt åka till Bullerbyn på onsdag kväll. Ska passa på att handla på vägen ut. Nu är magen lite väl ”bilringsaktig” så bort med alla Big Mac som så lätt blir ett snabbt lunch alternativ när man jobbar. Nu ska här inhandlas grönsaker och annat till Kristihimmelfärdshelgen. Tänker inte bli kanin så lite kött och annat måste ju med i varukorgen. Snittblommor oxå – nu ska det minsann vara vår både inne och ute i Bullerbyn.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.