Valborg & Kungen 70..

imageI dag firas det väl ordentligt i Sverige. Både Valborg och Kungens 70-årsdag. I Stockholm ligger väl fokus på det senare medan ute i landet och i Stockholm med för den delen är det väl fylla & bråk både till höger och vänster. Varför är vi svenskar så? Det är väl ok att man dricker och blir berusad och glad, men tyvärr tvingas man alltid läsa massa tråkiga rapporter om slagsmål, våldtäkter och annat elände efter varenda högtid. Suck. Här i Marbella firas ingen Valborg, de flesta dricker vin i princip varje dag så några fylleslag blir det heller inte.

Själv kommer jag fira den icke existerande Valborgsmässoaftonen med middag med Pappa och hans brorsa som är på besök. Tror det blir taktestaurangen, den var ju stängd ett bra tag men hörde något om att den öppnat igen så vi får väl gå dit och se om det stämmer. Annars finns det gott om andra restauranger att välja bland så mätt lär jag bli. Efter middagen hem för att packa. Åkte ner med bara handbagage men nu ska jag ta med mig massa vår och sommarkläder till Sverige eftersom jag kommer vara så mycket i Stockholm.

imageStannar i stan till på onsdag kväll sedan åker jag ut till Bullerbyn och stannar där. Passar på att klara av nästa veckas möten måndag-onsdag så kan det bli annat jobb i lugn och ro vid vattnet sedan. Ska bland annat ha möte om podd nummer tre som ska lanseras i mitten av maj. Podd nummer två spelas in på måndag.. Eftersom jag bara har tre anställda kvar och både ett hotell och Happy Planet så behöver jag omgående hitta någon ung hungrig person i steg ett och ytterligare en i steg två. Men nu gäller det att bygga upp och driva sakta men säkert och inte med gasen i botten, det brukar inte sluta så bra. Men den där första personen är verkligen akut så det måste jag ta tag i redan på måndag.

Nu dags att göra mig i ordning innan middagen i Gamla Stan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.