Sista kvällen..

..i Marbella för den här gången. Varit ute och ätit en god middag på Tempora med Pappa och hans bror. Gott som sagt & trevligt. Klockan 22.30 var det 20 grader enligt temperaturskyltarna som sitter med jämna mellanrum längs huvudgatan Ricardo Soriano. När jag kom hem tog jag med Tintin & Karisma ut, oftast tar vi bsra en superkort sväng sent på kvällen men i kväll gick vi ut i trädgården och då började larmsystemet – This is a private area, you are trespassing bla bla. Stackars Karisma och Tintin blev livrädda så vi vände snabbt och de ville hem igen.

imageKarisma ”surar” lite för hon tycker att det är ”bedtime”. Själv väljer jag mellan att packa eller se gårdagens avsnitt av Finaste familjen på TV 4 Play. Jag vet att jag borde packa men har inte riktigt lust. Är ju heller ingen jättekatastrof om jag glömmer något om jag packar i morgon bitti, måste ändå åka ner igen om 2-3 veckor. Får bli i morgon bitti med andra ord. Planet går 12.20 så det är ju inte i ottan jag måste upp och packa. Zenon hämtar på Arlanda, han & Teresa är verkligen sååå snälla.

imageNär man ser sig själv i spegeln så ser man ju att man blir äldre med åren, dvs ser äldre ut. Men det tycks inte gälla för alla, tex inte för Kate Moss. Jag tycker att hon har sett ungefär likadan ut de senaste 15 åren. Klart man inte vet hur mycket hjälp hon tagit ”på vägen” för det har hon säkert gjort. Om vi nu utgår ifrån att hon gjort det så är det hursomhelst gjort på ett ”snyggt” sätt så att man inte ser det. En del lyckas ju inte så bra med det och ansiktet är helt stelt och rör sig inte om ni förstår vad jag menar. Rynkor är fint tycker jag, men man vet aldrig om man plötsligt får för sig att göra något själv så jag dömer verkligen ingen som gör det.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.