Fel igen..

Inte hade jag rätt den här veckan heller. Nu såg jag inte programmet men har lite svårt att tro att Wassberg gjorde bättre i från sig än;

imageMen som sagt, folklighet & underdogs är något vi i Sverige älskar. Minns ni Lasse Brandeby när han var med, satt typ på en stol utan att ta ett danssteg men åkte ändå inte ut. Detta trots att han till och med bad om att bli utröstad. Hur som helst, det är bara fredags underhållning så inget att överanalysera.

Solen skiner från en klarblå himmel. Borde gå ut och lägga mig i en solstol och sola men känner just nu ingen större lust. Jag som kunde ligga hur många timmar som helst förut. Kanske blir det en stund ändå, med ljudbok eller musik i hörlurarna. Men har lite fix som jag få klart först. I morgon är det dags för hemresa. Karisma & Tintin kommer stanna kvar och bo hos Cynthia. Blir mer flexibel och bättre för dem oxå. Dom gillar verkligen Cynthia men framför allt hennes son. Så jag vet att de har de bättre hos dem än att flyga med till Sverige, det är helt enkelt bara egoistiska skäl att ta med dem den här gången. Över sommaren däremot ska de självklart med till Sverige och då kommer de gilla Sverige bättre oxå.

Nej, dags att ta itu med lite fixande tror jag bestämt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.