Ja, då var man 52..

imageMen inte blir jag vuxnare för det.. Här är min nya plånbok. Jag bara älskar den. Hade en bra födelsedag igår med supergod middag och lite annat. Långt borta från 50-års krisen. Så skönt att slippa åldersnojan. Men alltid nojar man över något, nu tycker jag att min mage ser ut som en ballong så dags att börja röra lite på sig. Alternativet är att sälja hälften av kläderna som gör att jag ser gravid ut på Tradera. Så det får bli nummer ett helt enkelt.

imageIkväll ute med Lotus gänget en sväng och lekte ”Jag har aldrig” från showen REA. Vi har gjort det en gång förut och hade grymt kul, men Pedro var inte med då. Det var han ikväll och han tyckte inte att leken var riktigt lika rolig som vi andra gjorde förra gången. Så det blev liksom inget av det. Förra gången var jag sjuk i två dagar efteråt så jag kanske ska tacka Pedro för att han inte var på humör för den här leken ikväll. Jag har massor att göra i morgon.

imageÅker hem på söndag och kommer bo på heltid i Bullerbyn. Kommer väl bli lite krångligt med transporterna men Karisma & Tintin ska med och att bo på Banergatan är inget vidare för dem. Så jag får klura ut något sätt med transporterna. Allt går att lösa bara man bestämmer sig för det, i alla fall när det gäller praktiska saker.

Det ska ju lanseras två nya poddar nu oxå de närmaste veckorna. Jättekul, väldigt olika är dom. Sedan finns det en uppsjö av idéer på nya poddar men nu ska här inte stressas fram nytt som innebär både arbetsstress och för mycket att hinna med. Dra ner på arbetstiden är mantrat. Måste ju skapa lite tid för familj, vänner och på sikt lite skrivande.

Har fått ta bort plasten från tatueringen nu och ska smörja in den X gånger per dag. Kanske blev lite långt avstånd mellan r och m Karma men det är det nog bara jag som kommer tänka på. I övrigt tycker jag att den är fin. Det är den absolut sista tatueringen jag gör, Pappa vill helst inte ha en dotter som ser ut som en sjöman:)

imageNu när jag åker hem till Sverige får jag inte glömma att ta med mina Mary Kay produkter. Köpte det jag behövde i samma serie av Kathrine och tycker produkterna är jättebra. Bra oxå att ha i samma serie, inbillar mig att de samverkar bättre då. I natt ska jag sova med en ansiktsmask, det kommer hyn tycka om. Kanske tar jag en sväng till stan i morgon för att köpa lite roligt kontorsmaterial. Både ”roligare” och väsentligt billigare här. Sedan finns det en butik strax intill där allt i hela butiken kostar 20 Euro. Skor, kläder & väskor. Ofta har dom jättefina grejer så kanske tar mig en titt där oxå om jag nu åker in till stan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.