Födelsedagsvecka..

imageDet är nog lite skillnad på firandet för den här veckans födelsedagsbarn.. Tacksam är jag för det. Hade väl kanske tacksamt tagit emot alla blommor & presenter Kungen kommer få men resten av ”jippot” är verkligen inget för mig. Föredrar ett lite lugnare firande. Bara det att jag klarar att fira är ett framsteg. 50-årsdagen vill jag inte ens tänka på med all åldersnoja och ångest den innebar. Nu är jag ”coolare” med åldern för jag kan knappast göra något åt den, svårare än så är det inte. Däremot kan jag själv bestämma att ålder är en siffra och sköta om mig och klä mig så att jag inte blir tant. Det senare är jag nog bättre på än det första men inget är försent att ändra.

imageI dag möte på Lotus, Lucia på bilden är kontorets allt i allo och koordinerar och fixar det mesta. Jobbar även med marknadsföringen. Vi är ju ett så litet företag (än så länge) så att ha någon som bara jobbar med marknadsföring är en omöjliget. Här gäller det att växa sakta och långsiktigt. Kassakistan är ju inte direkt en kopia av Joakim von Ankas. Så varje krona vi satsar på marknadsföring diskuteras rätt så noga. Men man måste ju oxå satsa för att vinna, så en balansgång hela tiden med andra ord.

imageI morgon klockan 11.00 kan ni slänga en tanke på mig. Då ska han sätta igång, tatueraren. Lär ju gå något snabbare än Pippi tatueringen som tog typ 2,5 timme eller så och det är ju en lättnad. Hoppas den blir fin. Resultatet får ni se om några dagar, den ska ju skyddas med någon slags bandageliknande historia och plast i några dagar då den inte får utsättas för vatten på X dagar. Hoppas inte bara att den blir fin utan att den också bidrar med positiv Karma:)

Konferens har det varit på Fredriksborg när jag varit borta, PIratförlaget och det hade enligt rapporter gått jättebra. Apropå Fredriksborg så är min bästa födelsedagspresent att Gemet kommer tillbaka om två veckor. Hon hade sagt upp sig men jag inser att jag bara inte klarar mig utan Gemet så operation övertalning inleddes och jag är så GLAD att den lyckades. Hon är nämligen en klippa av bästa kaliber. Utan de bästa medarbetarna är man ingenting, inte svårare än så.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.