En vit & blå sommar..

imageKänner jag starkt för i år. Jag älskar vitt, spets & jeans. Perfekt för då behöver jag inte köpa något nytt, här i Marbella har de otroligt mycket fina vita spetstunikor mm så de har jag införskaffat tidigare och jeansjacka har jag. En vit lite längre spetsklänning kanske man kan tänka sig. Jättesnyggt till ”bootsliknande” skor och jeansjacka. Kanske skulle unna sig en födelsedagspresent till sig själv:) Har ju onekligen slitit hårt sista tiden..

imageI morgon möte på Lotus. Har inte varit där på evigheter så det ska bli kul att träffa de andra. Tom träffade jag förvisso i dag men de andra var det ett bra tag sedan jag såg. Vi har en del att jobba vidare med, precis som med alla företag innan de är riktigt etablerade. Finns en ”regel” som säger att det tar 1 000 dagar innan man börjar se resultat av sitt arbete på riktigt. Ligger en del i det. Fredriksborg ligger ganska precis på 1 000 dagar nu och det märks på bokningsläget inför sommaren och alla mail som kommer varje dag.

imageJag vet att jag tjatar om väder men tänk skillnaden kl halv elva på kvällen – 2 grader i Stockholm och 16 i Marbella. Det är stor skillnad det när man går och ”fönstershoppar” Såg en bild i dag på Instagram där Annie Lööf var hemma hos Blondinbella på middag. Tänk tillbaka några år och hur otroligt otippat det varit. Med det vill jag ha sagt att vi alla blir klokare med åren..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.