Ny logga med ”färgångest”

imageNu har Kid via en kompis tagit fram en logga för The Happy Planet. Framtagen i svart, gult, blått & grönt. Svart och gult gick bort direkt. Kvar blått och grönt. Lutar mest åt blått men inte en ”storföretagsblå” utan en gladare blå. Blått för havet som jag älskar och friheten det symboliserar. Grönt är fint på sitt sätt så kanske kör båda och varierar över årstid. Får se hur det utvecklas.

imageI dag släpptes andra avsnittet av Wahlgren – Lundqvist – D.R.A.M.A.  Har lyssnat – gör det ni oxå. Riktigt bra och en blandning av både humor och allvar. Kommer klättra på Topplistan under hela dagen igen är min bedömning. Hoppas jag har rätt:)

I dag jobb med löner, lite info till Storytel, hitta en servitris till Fredriksborg i morgon, göra klart sista detaljerna i presentationen av podden ovan och så lite annat. Är avslappnat trött i dag. Känns som om jag skulle sova några timmar så här mitt på dagen, är det inte det söndagar är till för när man tänker efter.. Jo, det ligger en hel del i tid. I morgon och på tisdag är det möten och på onsdag min födelsedag och med den tatuering och födelsedagsmiddag.

I dag är det 21 grader och soligt här och 4 grader och mulet i Stockholm. Tacksam för min geografiska placering 😀

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.