Min nya sommartunika..

imageHär är den, mitt första klädesinköp på evigheter, en sommartunika. Nu saknas bara solen, färgen i ansiktet & håret fixat sedan är jag redo:). Har inte blivit något solande i dag även om vädret verkligen varit fint. Vi har ju en liten kris i morgon på Fredriksborg och Cissi & jag har kämpat i två dagar med att få tag på en som kan severa lunch/middag/lunch måndag och tisdag fram till lunch. Inte helt lätt när man är ute i ”sista sekunden”. Har några leads kvar ute men de flesta jobbar ju redan så svårt att kunna hoppa in med så kort varsel, det är ju förståeligt. Själv ska jag missa Eurovision! Ska jobba på en stor 40-årsfest på Fredriksborg då. Får väl se reprisen dagen efter helt enkelt. Värre saker har ju hänt.

image     Apropå värre saker så skulle jag inte vilja vara i vare sig Fridolins eller Romsons skor just nu. Dels är det ju jobbigt för dem och även skrämmande att islamister som man inte vet vad de har för agenda får en plattform i ett parti i ”regeringsställning”. Förtroendesiffrorna rasar. Inte för att Åsa Romson hade höga förut men partiet som sådant hade ju hyfsat stort förtroende hos svenska folket. Nej, politiker skulle jag aldrig vilja bli. Varken i med- eller motgång.

imageSöndag = veckoplanering och To Do lista. Check på det. Höjdpunkten (i alla fall efteråt) är Karma tatueringen på onsdag kl 11.00. Det gör inte så ont som man inbillar sig men man kan heller inte påstå att det är skönt. Överlägsen ledning för den lite mer ”kvinnliga” varianten när Pappa, Kathrine, Salvador, Hanna, Martin, Kicken & Cissi D röstat (nu har jag glömt någon). Hur som helst 8-2 till den jag själv tyckte bäst om.  Tittar med ett halvt öga på filmen Bride mates (eller något liknande). Typisk amerikansk men rätt så bra i sin genre.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.