Middag i Gamla stan..

imageTillbringat kvällen med Pappa, promenerat runt lite i Gamla Stans gränder och fönstershoppade. Ett undantag – en perfekt sommartunika mönstrad med vitt och ”korall” som främsta färger. 350 kronor, visar på bild i morgon. Perfekt att ha när man fått lite färg och fin även att jobba i på Fredriksborg. Pappas favorit-sysselsättning är ju inte direkt att vare sig fönstershoppa eller shoppa så det blev en lagom dos. 19 grader även nu på kvällen så vi satt ute och man behövde verkligen inte ha jacka på sig.

imageJag åt två förrätter: stora friterade gambas med en sallad innehållande bland annat mango och jordgubbar & så en koriander vinägeraktig ”sås” var den första. Den andra var en risotto med lite hummer och räkor. En riktig god middag och mätt blev jag verkligen. På onsdag blir det födelsedagsmiddag på en Italiensk restaurang. Bord bokat & då har även min farbror hunnit komma ner.

Köpte upp ett lager Coca-Cola på hemvägen för i morgon är det arbetsdag. Typ hela dagen. Om solen skiner så ska jag ta och sola lite så att jag har lite färg när jag kommer hem. En halvtimme eller timme per dag ska jag passa på att sola. Nu är vårsolen stark så det borde ge resultat. Nu är det bed time, blivit lite trött på ett behagligt sätt av luftombytet. Ska fixa naglarna oxå och sedan läsa lite ur min nya bok.

Kollade förresten möjligheten att beställa biljetter till Uggla på Dramaten. Bara fyra föreställningar och alla givetvis helt slutsålda. Får se om man kan lyckas få tag på någon reservbiljett eller smita in och sitta gömd bakom en pelare. Det sistnämnda är nog en rätt dålig idé. Behöver nog inte ens marinera den..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.