Tid bokad..

imageJag har bestämt mig för att inse att ingen kommer komma med en beställd tid för min tatuering. Vad gör man då? Jo, man bestämmer att ge den till sig själv. Så nu är tid bokad på födelsedagen på onsdag klockan 11.00 för nu ska här till lite mer Karma..

Kan för övrigt berätta att ”fyllskallarna” somnade i går när alkoholserveringen upphörde – skönt. En flygsteward berättade för mig att de för ca 10 dagar sedan fått begära att ALLA passagerare satte sig på sina platser och med säkerhetsbältet på, ingen fick röra på sig. Det var tydligen halvt sjöslag på det planet så enligt honom kom vi väldigt lindrigt undan igår.

imageSkriver ju bra på flyg och får alltid idéer – igår en ny ide. En lite galen sådan så den får marineras lite, skrev hur som helst en kort brief som jag kan titta på igen om ett tag. Men Tore på bilden har en anknytning till min idé:)

Har ätit en ordentlig & god middag – nu landat framför Lets Dance med ett halvt öga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.