Folklig..

image                   Folklig eller grymt duktigmåste man vara för att hålla sig kvar i Lets Dance om det råder det inget tvivel. Thomas Wassberg dansar som en kratta men lyckas ändå hålla sig kvar program efter program. Stenmark hade ju ändå talang och en jäkla envishet att verkligen lära sig men Wassberg verkar inte ha det förstnämnda överhuvudtaget. Hänger bara kvar tack vare folkligheten.

imageGrymt duktig är däremot Bianca Ingrosso, man riktigt led med henne när hon stod där på trappan och hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Tur att hon fick dansa vidare. Det är något med henne som gör att man tycker om henne fast man aldrig träffat henne. Verkar vara en fin person helt enkelt.

Såg oxå Finaste familjen som jag ändå måste säga är rätt underhållande lagom för en slapp fredagskväll. Mycket David Hellenius är det.. Omåttligt populär är han. Duktig måste man ju verkligen ge honom att han är. Finns det någon som är så jäkla rapp och hur kan han komma på allt han säger så snabbt, för det är inte manusdrivet det hade man märkt.

Efter en sen natt med försenat flyg och en lång dag i dag är det nog dags att läsa lite eller lyssna på någon bok.. I morgon en del på agendan men även tid att njuta av väder och middag med pappa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.