Babylycka..

imageDå har vi fått en ny liten mini-prins igen. Så fina de är Carl-Philip & Sofia. Även om jag inte är speciellt intresserad av kungligheter så är det ändå något fint nationellt och svenskt över det, detta utan några som helst rasistiska förtecken. Bertil är väl givet som namn men troligtvis inte förnamn, blir säkert något mer modernt, klassiskt & internationellt. Tänk vilka gyllene år det varit för Svensk Damtidning och liknande tidningar. Förlovningar, bröllop & barn på löpande band. Vinstrekord med all sannolikhet, år efter år de senaste åren. Målgruppen minskar väl förvisso så det kanske inte alls är upplagerekord utan har bara hjälpt till att hålla upplagan uppe. Det är ju så mycket som förändras och det snabbare och snabbare.

imageFina vännen Josefine kommer ut med sin första barnbok i september. Tycker illustrationerna ser så himla fina ut. Håller ju på och jobbar tillsammans med Linda Bengtzing och hennes barnbok som oxå har jättefina illustrationer. Kommer i september gör den oxå. Mycket böcker på agendan helt enkelt..

imageDet är bara att inse att man inte är någon ungdom längre.. Kid som jag jobbar med i poddarbetet och min inläsning av boken är med i ett band. Tjuvjakt heter det och i vintras när jag var och kollade på Hanna på Trägårn så uppträdde Tjuvjakt efteråt. Hade aldrig hört talas om dem. Gillade hur som helst speciellt en låt som hette Tandtråd, kollade på Spotify och då var låten nedladdad 9,9 miljoner gånger. Ja, man hänger helt enkelt inte med och är nu själv så mossig som man tyckte sina föräldrar var en gång i tiden när man var ung. Nu tycker man inte att föräldrarna är mossiga utan nu är det andra som tycker att man själv är mossig.

I dag har det varit vår, sol och klarblå himmel. Jag har ätit både lunch & middag men annars har det varit en lite rörig dag. Ibland blir det bara så, en av anledningarna var nog att jag sov som en kratta i natt. Kunde bara inte somna så jag förlängde 30 minuters lyssnibgsknappen på Storytel boken hur många gånger som helst. Får hoppas jag somnar bättre i kväll så ska gå och lägga mig nu och lyssna max en timme (hoppas jag).

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.