Inläst & klar..

imageNu är boken inläst och det kvarstår lite ”klipp” för Kid. Typ när jag läser fel, svär osv. Boken i sitt inlästa utförande kommer att bli någonstans runt 5,10-5,20 lång. Är inte det absolut värsta som finns att höra sin egen röst? Kid påstår att det låter jättebra, själv tycker jag att det låter hemskt. Sanningen kanske ligger någonstans mittemellan. Skönt att det är klart i alla fall. Söndag kväll är deadline för klipparbetet så att ljudfilen kan levereras till Storytel på måndag morgon. Det som återstår sedan är lite olika ”nedslag” där Meral ska signera boken. Inte sitta på en vanlig bokhandel utan lite mer udda & roliga ställen. Det tar vi tag i om några veckor. Boken kostar ju runt 180-185 kronor på tex Bokus men om någon av er vill köpa en bok, maila mig på eva@thehappyplanet.se så får ni köpa den för 100:- + eventuellt porto.

imageSuperkul är att Wahlgren – Lundqvist fortfarande ligger kvar på första platsen av alla poddar 😀 Snart dags för nummer två, planerat släpp i slutet av april. Hoppas vi kan hålla den planen, annars får det bli någon vecka senare det är i sig ingen katastrof. Vi har ju tre poddar att släppa så kanske det blir en annan ordning än den som var planerad. Ingen vet ju i vilken ordning det var tänkt så det spelar ju ingen roll hur det blir.

imageSom man längtar efter solen och värmen! Grönskan ej att förglömma. Jag är så trött på det gråa trista vädret – nu får det bli vår på riktigt! Den ”nya” längan på Fredriksborg som öppnade förra sommaren har precis som vi misstänkte blivit väldigt populär att bo i. Vi har en ”stammis” som kommer med jämna mellanrum och alltid bokar in sig i rummet Astrid som ligger där. Hon tillbringade sin barndoms somrar i det huset och det som i dag är hotellrummet Astrid var då hennes rum. Charmigt, hon är så trevlig och dessutom glad över att kunna få återkomma till sin barndoms sommarrum.

I morgon arbetsmöte med Cissi och Daniel och dessutom ett avstämningsmöte med Kicken och Kid. Har slarvat lite med maten nu i två dagar och det känner jag av på energinivån så i morgon blir det bot & bättring.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.