The Happy planet is Happy..

imageDen första podden som lanserades av The Happy Planet kom i lördags och intog direkt första platsen och där ligger den kvar = glad 😀 Den kommer så klart hoppa lite upp och ner men har super potential att hela tiden hålla sig i toppen. Bra start för The Happy Planet, kunde inte blivit bättre:) Snart dags att lansera podd nummer två..

Varit inne och jobbat hela dagen, inläsning i morgon istället. Lite för förkyld i dag. Jag & Daniel fick hur som helst en hel del gjort och i morgon jobbas det vidare.. Planering Fredriksborg sommar står på schemat i morgon, bland annat.

imageVar tog solen och våren vägen? Har sett på Instagram att körsbärsträden blommar i Kungsträdgården men här på Östermalm är det inte mycket som blommar. Bortsett från hos blomsterhandlarna. Men fåglarna kvittrar och det är ett så härligt och lovande ljud, man vet att det snart blir sommar.

Dags för den vanliga proceduren.. Ljudbok & sömn 😴

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.