Wahlgren-Lundqvist

imageNy podd med Kicken & Niclas Wahlgren, första avsnittet ute nu. Säger bara en sak – lyssna! Kommer bli en favorit att följa, det är ett som är säkert.

imageNågot annat som är säkert är att jag verkar ha grava problem med att få till det där med att komma i väg till frisören. Än har jag inga planer på att klippa mig själv, kan ju som är ha tofs typ jämt. Måste få till det där besöket hos Jenny. Måsten hit & måsten dit, vad jag verkligen skulle både behöva och älska är en heldag på SPA. Det tror jag skulle göra underverk, på många sätt.

imageJobbat på Fredriksborg i dag mellan 13.30 och 21.30. Litet, intimt och fint bröllop som jag & Cissi D körde med Andreas i köket. Har med andra ord fått två saker;

  1. En riktigt god middag
  2. ont i fötterna

imageVit sparris med tryffelhollandaise (garanterat felstavat men orkar inte kolla upp det) till förrätt och supermör ryggbiff med tillbehör. Sedan var jag vad man skulle beskriva som proppmätt. Känns som om det blir lagom att äta på måndag kväll nästa gång:) Apropå måndag så är det då jag ska avsluta inläsningen och då kan jag ju inte vara förkyld. Zenon kom till min räddning och jag har fått C-vitaminer i en mängd former, så förhoppningsvis ska jag vara som hälsan själv på måndag. På dagen ska Daniel och jag gå igenom hur mycket siffror och administration som helst.

Backloggen i min inbox är hemsk. I morgon ska jag vara hemma hela dagen och ta itu med den och göra nästa veckas planering. En typiskt vanlig söndag med andra ord. Nästa vecka är hotellet stängt, vi håller bara öppet för special arrangemang nu och planerad ”riktig” öppning är först den 3/6. Har minst sagt varit ett antal turer kring Fredriksborg det senaste halvåret så vi får väl se hur det blir.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.