Studiokvällen..

image    Jag var så trött igår kväll när jag kom hem så någon rapport blev det inte. Läste in cirka 3,5 av timme av boken, Kid somnade och jag kände att rösten började låta hes så då var det helt enkelt bäst att sluta., jag har väl cirka två timmar kvar att läsa in. Det gick bättre än jag trodde och jag var nervös i en minut sedan släppte det. Skulle läsa från datorn så att det inte hörs när man vänder blad. Hade boken på en pdf fil och av någon anledning funkade det bara att ha den inställd på 69,3% av en normal sida för att kunna trycka page down på ett smidigt sätt. Det var rätt så ansträngande att läsa högt i 3,5 timme med så liten text framför sig. Blev fel ett gäng gånger så det är tur att man kan klippa:) Jag fick även den riktiga boken igår och jag tycker omslaget blev jättesnyggt. Har fått tid hos frisören (Jenny) i morgon som tur är. Vill inte gärna se ut som jag gör just nu i håret på bokreleasen i morgon kväll.

imageKlockan är strax efter halv nio på kvällen och det är 9 grader ute, nu måste väl ändå våren vara här för att stanna får vi hoppas. Var hemma hos Hanna i dag och planerade lite, grannarna var ute och gjorde ”vårbruk” i trädgården. Varmt & soligt, riktig vårfeeling hela dagen. Nu är det bara grönskan som saknas men den kommer komma snabbt om värmen håller i sig. I morgon har jag möten hela dagen. Kommer nog inte ens hinna hem mer än max en halvtimma eller så för att göra mig i ordning för kvällen. Tur att jag åtminstone varit hos Jenny tidigare på dagen så att håret ser ok ut.

imageJa, i morgon är det alltså dags för The Happy Planets första riktiga lansering. Senare i veckan är planen att nyhet nummer två ska komma, det hänger på om Kid hinner med. Han är ute på spelningar med bandet han är ned i, Tjuvjakt, nu i några dagar. Då brukar det vara fokus på det & så lite festande:) Dom är ju typ bara 25 så det är klart att det blir efterfest efter spelningarna. En annan orkar ju knappt ta ett glas champagne utan att säcka ihop nu för tiden. Men så är jag ju dubbelt så gammal oxå, får skylla på det:)

I morgon kommer 30 tyskar för att titta på Fredriksborg men dom tar Cissi & Erik hand om. Tur det för den visningen hade varit omöjlig att få in i morgondagens agenda. Klockan är inte ens nio men jag är så trött så nu blir det bedtime. Lite ljudbok, måste välja en ny, sedan kommer jag somna gott. Upp tidigt i morgon, möte med Linda klockan 09.00..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.