Tillbaka i stan & våren

imageEfter att jobbat tillsammans med Cissi D ute på Värmdö är jag nu tillbaka i stan. Underbar, solig dag och 11 grader så nu är det vår! Hade med mig en del packning som jag nu lämnat av i lägenheten. Ska vara här i cirka en timme innan jag ska åka till studion och möta upp Kid som ska se till att inspelningen blir bra till Storytel. Läsningen får jag stå för själv:) Hoppas det flyter på bra och att vi pallar att få det klart i kväll. I övrigt i dag har vi planerat veckans aktiviteter på Fredriksborg. Ett sällskap med tyska hotellägare som ska se hotellet och ha After noon tea på onsdag och ett mindre bröllop på lördag.

Det rör på sig PR-mässigt när det gäller Merals bok och nu har gästlistan stängts för det är fullt. Kul att så många vill komma på releasen 😀 Sedan ska förhoppningsvis försäljningen komma igång. Boken har kommit i dag och klockan fyra får jag mitt första egna exemplar. Kommer nog kännas lite speciellt tror jag.

Värken i fötterna har försvunnit nästan helt. Så ska nog klara nästa helgs bröllop oxå, då har jag Cissi med så vi kan ha bättre koll på alla moment. Inget stort bröllop och middagen är redan vid fyratiden så för vår del blir det ingen sen kväll. På söndag har jag möte med ett annat bröllopspar som kommer ha ett rätt stort bröllop. Då räcker det inte med mig och Cissi utan då får vi ta in minst en till i köket och en i servisen.

Nu ska jag skriva ihop ett litet PM och sedan är det dags att bege sig till studion.. Rapport kommer..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.