Ont i fötterna..

imageNej, rutinerad är jag inte när det gäller att servera och jobba ”på golvet”. Slutsats efter mitt långpass 12.00-22.30:

  1. Jag har grymt ont i fötterna
  2. Det har varit kul & alla gäster nöjda & glada
  3. Tappade bara en tomflaska i golvet i diskrummet

Efter en dusch ligger jag nu i min säng i hotellrummet Elsa och njuter av den totala tystnaden. Inte ett ljud hörs och det är verkligen avkopplande. Bra beslut att sova här  så spar jag tid i morgon bitti när det är frukostdags. Har förberett så mycket jag kunnat så att jag bara behöver max en halvtimma i morgon bitti innan frukosten är framdukad. Nu i natt är det fyra plusgrader jämfört mot natten innan som var minus två – hoppet om våren ökar!

imageSka passa på att äta en ordentlig frukost själv i morgon med frukt, ägg och en smörgås eller två. Bra start på en söndag som kommer innebära att jag är kvar på hotellet till 12.30 för att sedan bli hämtad av Zenon. Stannar på Värmdö över natten och åker in någon gång under måndagen. Ska jobba med att bla uppdatera Fredriksborgs hemsida och lite annat i morgon. Inte att förglömma den sedvanliga veckoplaneringen & tillhörande To Do lista. Nästa vecka är minst sagt ganska fullspikad men det är mycket roligt på agendan så jag gnäller absolut inte..

Nu lite ljudbok och en välförtjänt nattsömn 😴

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.