Långpanna..

image..kallas det i restaurangbranschen när man kör ett riktigt långt arbetspass. Det gör jag i dag. Har checkat in gäster, serverat eftermiddagskaffe, dukat upp för kvällens middag.. Nu är jag en timme på rummet och tar igen mig innan det är dags för mig att bli servitris. Får vi se hur det går.. Kökschefen sen för han är med dottern på akuten, hoppas inget allvarligt. För då får vi problem, rejäla problem. Om jag kan servera utan att göra bort mig så kan jag absolut inte laga maten, det är i alla fall ett som är säkert. Måtte det gå bra så att han kan komma, jag har ingen plan B..

imageSka sova över på hotellet eftersom jag ska servera frukosten i morgon och checka ut gästerna (med Gemets hjälp). Så när gästerna ätit färdigt och avdukningen är klar så ska jag gå upp på mitt rum Elsa och bara njuta. Ta en lång dusch, på med mysdressen och njuta av lugnet och tystnaden. Men sedan upp rött tidigt och fixa frukosten, 9-11 serveras den så det är i alla fall inte okristligt tidigt. Efter att ha fixat klart efter frukosten hämtar Zenon mig och jag ska sova i huset på Värmdö. Måndag eftermiddag/kväll ska jag flytta in till stan. I alla fall under veckodagarna, har massa möten och så bokreleasen så klart.

imageFår väl ge en rapport senare om hur många glas jag välte eller så. Det är få gäster (bara 11 stycken) så till och med en så orutinerad person som jag ska väl klara av den serveringen. Nu ska jag ta 30 minuters Powernap och sedan sätta igång igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.