9,3 🙏🏻

imageI dag & kväll har jag jobbat på Fredriksborg tillsammans med Cissi D. Reception och servis. Riktigt roligt även om jag misslyckades rätt rejält med bokningssystemet. Men det är bara att ta nya tag i morgon. Ska jobba då oxå. Extra glad blev jag när jag kom till Fredriksborg och vi fått 2015 års betyg från Booking.com; 9,3 av 10. En ökning mot 2014 då vi hade 9,1. Så tacksam – tack alla fina medarbetare som jobbat på Fredriksborg ❤️

Är ju minst sagt lite ringrostig när det gäller servering så Cissi gjorde det mesta av det. I morgon kväll är jag själv med både reception och servering så då får vi hoppas jag klarar det. Bokningssystemet får jag nog få lite hjälp med innan jag fattar någorlunda hur det funkar. Rätt komplicerat är verkligen ingen överdrift. Tror inte jag har talang för datasystem överhuvudtaget helt enkelt.

imageAv en slump sprang jag på en butik med mobilfordral så nu hittar jag telefonen i väskan igen:) Blev ett vitt för 149:- så nu är ordningen återställd. Åtminstone vad det gäller telefoner. Vi får väl se om min teori håller för då kommer min telefon börja krångla enormt inom 4-5 månader. Hoppas den inte håller, teorin alltså, så att jag slipper köpa ny telefon.

imageMellan incheckningnigarna och middagen i morgon på Fredriksborg måste jag få till version ett av hemsidan för the Happy Planet. Kommer bli några vändor innan jag känner mig klar men måste få upp en första version snabbt nu. Har ju lyckats få till Instagram kontot men har typ 14 följare så det måste oxå upp. Kommer gå upp per automatik med ”nyheterna” som kommer i april. Men har du inte gjort det så gör det gärna, gå in och följ thehappyplanetmedia på Instagram alltså..

Lite ont i fötterna & trött efter ett ”riktigt” arbetspass så nu ljudbok & sova..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.