Teknisk? Not

i går skulle jag förnya min lilla blogg lite och skulle byta någon bild i bildserien överst. Lätt trodde jag men svårt visade det sig. Efter ett gäng försök fick jag ge upp och lägga ett foto med text på. Tog lite tid att få rätt bild med text på oxå. Får göra om tillsammans med någon som är just det jag inte är, dvs teknisk..

imageI dag har jag jobbat hemifrån soffan på Värmdö förutom den stund jag var hos Ellen och hade överlämning. Så nu blev det lite mer jobb. Men det är övergående.. Cross your fingers:) I morgon är det jobb i stan, först möte med Cissi & Erik och sedan lite blandade möten. Måste kolla med studiotiden oxå. Mycket måsten är det. Dags oxå att starta med Lindas barnbok, men nu i början är det bara illustratören som behöver jobba. Min del kommer senare. Hon är helt fantastisk illustratören. Jojo.

imageSå här glad skulle jag bli om ni gick in och följde The Hsppy Planet Media på Instagram. Det kommer ju komma lite roliga grejer där och just nu har jag typ 5 följare:) Ser ju lite pinsamt ut om nu någon skulle gå in och kolla när vi lägger upp nyheter och inlägg. Får be mina vanliga Instagram följare som väl är några hundra oxå kom jag på.

Såg på Instagram att någon varit och tagit sig en soldusch. Det gjorde jag ett gäng gånger för en massa år sedan men kanske skulle göra en nu oxå inför nästa veckas bokrelease. Då lär jag se väsentligt piggare ut. Det behövs, som jag brukar tjata om.

Jag har ägnat lite tid åt att trycka  nej tack jag vill inte ha era reklammail hur många gånger som helst den senaste veckan. Börjar märka resultat nu, antalet mail minskar rejält och det i sin tur minskar stressen över att ha massa olästa mail som sedan visar sig bestå av en jäkla massa reklammail.  Så nu försöker jag hålla inboxen i schack varje dag. Lyckas inte alltid, men nästan..

Kram


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.