Karisma har fått syskon..

imageKarismas mamma har fått en ny liten kull så nu har hon tre nya systrar och tre nya bröder. Man får ju lust att omedelbums åka och hämta den vita med ljusbrunt, men helt galen har jag inte blivit så det kommer jag klara  att stå emot.. Men man minns hur små de var, nu är Karisma 15 månader och fullvuxen. Rätt stor skillnad även om hon inte är en stor hund. Tintin är ett år och oxå fullvuxen men han är väsentligt mindre. Skiljer några kilo och det är mycket när den tyngsta väger 8 kilo. Vi får väl se om Karisma får träffa sina syskon någongång.

imageI morgon måste jag ställa klockan och vara uppe senast 08.00 vilket är tidigt för mig. Jag kan med andra ord inte lyssna för länge på min ljubok ”Av jord är du kommen” som är bra. Måste se till att sova som en gris senat kl 01.00 men var bara tvungen att visa och berätta om Karismas nya små syskon.

Godnatt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.