Önskelistan..

imageI april kommer det hända lite med The Happy Planet. Så kul! Har fått ta lite tid här och där så allt är inte på plats. Hemsidan till exempel men den ska kunna bli klar inom någon vecka. Med lite lite hjälp så kan jag göra den själv, rena rama undret med tanke på hur oteknisk jag är. Har i alla (med hjälp) fått upp ett Instagramkonto som där heter The Happy Planet Media (bara The Happy planet var upptaget av någon som typ hade 14 följare och lagt upp 5 bilder). Klantigt av mig att inte kolla det direkt. Domänen för hemsidan är i alla fall registrerad sedan länge så där kommer det inte uppstå något problem. Får väl leva med The Happy Planet Media på Instagram eller kanske byta till det på allt. Det återstår att se..

i dag har jag varit ett antal timmar på Fredriksborg. Gått igenom lite praktisk planering med Sofia som slutar i morgon och med köksmästaren för kommande evenemang som konferenser, 50-årskalas och bröllop. Cissi D börjar ju på måndag så det ska bli både roligt och skönt. I morgon ska jag upp till Ellen ett gäng timmar och ta över all administration. Det är inte lika roligt & skönt, hoppas det inte blir så långvarigt.image

Snart dags för boksläppet och självklart står det högt på önskelistan att boken ska köpas i mängder och laddas ner hur många tusen gånger som helst på Storytel. Men sedan fyller jag ju år oxå i april och jag brukar aldrig lyckas få till någon önskelista. Men i år minsann har jag en sak att sätta upp på önskelistan. Min Karma tatuering. Tänker definitivt göra den i Marbella både eftersom de gjorde min Pippi tatuering så bra och dessutom är väsentligt billigare än i Sverige. Förutsatt att jag får någon Karma tatuering i födelsedagspresent förstås. Men tänkte inte ha så tråkigt typsnitt som på bilden över, får fundera lite på det men det lutar nog mer åt något åt det här hållet:

imageVi får se, jag har ju ett gäng dagar att klura på det innan jag ens vet om jag får någon födelsedagspresent:)

imageÄr klar med Femte hjulet nu av Viggo Cavling som får betyget godkänt. Nu har jag hunnit cirka en timme in på den här boken ”Livet enligt Hildy Good”. Den har ju passerat radera punkten så jag fortsätter lyssna vidare ett tag till, den verkar vara sådär lagom charmig och ”läsvärd”. Så nu tänker jag lyssna vidare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.