April – Here we go..

imageDå var det 1:a april och jag har lyckats från att bli lurad (i alla fall så vitt jag vet). Blev inget möte på stan i dag utan hemmajobb istället. Planeringen med boken tog vi på telefon så det blev check på det oxå. Några mindre detaljer kvar. Torsdag är som sagt D-day och då ska pressmeddelandet ut. Får vi se hur stort intresset blir 😌

imageApropå första april skämt så försökte Carlsberg, nog inte en promille som gick på det men var ett smart PR-drag. Men just marknadsföring och PR har Carlsberg alltid varit grymt duktiga på. Det finns ett antal företag som alltid gör riktigt bra marknadsföring och några som konstant gör pinsamt dåliga reklamfilmer etc. All PR är bra PR hette det en gång i tiden men jag håller inte med om det. Visst kan vissa dåliga grejer ändå fylla sitt syfte men om man går över vissa etiska, moraliska eller tex diviga gränser så är den PR:en enbart negativ enligt mig i alla fall.

imageJag missade starten på Lets Dance med en timme, så hann med andra ord bara se några stycken. Såg hur som helst poängställningen efter att alla dansat och det ser rätt illa ut för Isabel Adrian om jag gissar rätt. Tror inte hon har något vidare folkligt stöd, som jag tjatar om.

Såg andra avsnittet av Finaste familjen, föll lite den här veckan tycker jag men hoppas det tar sig igen nästa vecka. Nu är det utröstningsdags i Lets Dance, har lite svårt för den nya domaren Cecilia. Lite ”snorkig” attityd tycker jag nog och ”saknar” den betydligt trevligare killen från tidigare år (jag och namn..). Rätt fick jag oxå vem som skulle åka ut..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.