Ektorpet & vårkänslor

imageÄven om det inte var så grönt, bortsett från huset, så fick jag ändå lite riktiga vårkänslor i dag när jag var ute på Ektorpet och hade möte med personalen. Det fina gröna huset Ektorpet har varit café i jag vet inte hur många år, säkert hundra, och både huset och omgivningarna är både vackra och charmiga. Det var det enda jag gjorde ute i dag så inget mobilfordral i dag heller med andra ord:) Nytt försök i morgon. I morgon ett möte, sista genomgång av pressmeddelande och bokreleasen den 13/4. Bättre att gå igenom en gång för mycket än en gång för lite. Kan mycket väl vara första och sista gången jag står som författare på ett bokomslag. 🙏🏻

imageSåg en annons för ett nytt ”läppstift” – en palett med sex olika nyanser i rött eller ”Nude” och en applikator. Hur prakitiskt som helst, så den måste jag kolla in. Lättare att hitta i handväskan oxå, som ni märker har jag lite svårt att hitta grejer i handväskan. Man har ju ofta rätt stora handväskor och en massa olika saker i den. Hur klarar sig så många män utan väska, det fattar jag inte. Visst de har väl datorväska eller portfölj i jobbsammanhang men annars. Det börjar förvisso bli vanligare att se män med olika typer av väskor, ofta med axemrem, så uppenbarligen finns det ett behov även för män. Jag tror att det är massor av män som inte ”vågar” eller skulle känna sig bekväm med väska. Men om ett tag kommer det säkert vara lika naturligt att män har ”handväska” som att alla kvinnor alltid har det.

imageEfter mötet i morgon är det dags att helghandla mat. Kände mig riktigt duktig och nästan som en äkta husmor i dag när jag vid 19.00 kom hem och inte tog ”the easy way” utan ställde och gjorde en fläskfilé gryta champinjoner, paprika, lök och ris till det. Energin ökar nu när jag verkligen skärpt mig med matvanorna. Frukosten kvar, men Rom byggdes inte på en dag så varje steg framåt är bra och gör en peppad att bli ännu bättre på att ta hand om kropp och själ på bästa sätt. Till helgen tror jag att ska laga lövbiff med massor av pepparrot och lite potatismos istället för pommes frites till. Spaghetti med räkor, vitlök, färska körsbärstomater och örter blir nog en annan rätt den här helgen.

Helgen i övrigt kommer bli väldigt vanlig, en blandning av vila & jobb. Överlämning med Ellen är prio och så lite annat..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.