Bokslut & Vitaminer

image                     Idag är det check på två bokslut, allt genomgånget med revisorn, signerat & inskickat till Bolagsverket. Så skönt! Återstår några sedan är det check på riktigt. Längtar! I morgon hemmajobb med både lite bokföring och annan administration. Sedan iväg på möte med personalen på Waldemarsudde på seneftermiddagen. Ska hinna med överlämning från Ellen oxå som ju slutar på fredag. Så glad att hon fått nytt jobb, för personal neddragningar är alltid alltid så tråkiga. Men det har löst sig för alla och det känns verkligen bra.

imageSka se till att ordna till ett ordentligt skrivbord och skapa lite bra struktur utan att det känns som en tråkig kontorsplats. Nu har jag lite här och lite där vilket varken gör det lättarbetat eller ser särskilt snyggt ut. Inte för att den här bilden är någon slags ”mood board” met än möjligtvis när det gäller ordningen. Får fotografera sedan när jag blivit klar om någon vecka. Kommer bli så mycket mer överkådligt och säkert roligare att jobba även med lite ”tråkigare” saker.

imageSka komma ihåg i morgon att beställa biljetter till sista föreställningen av Murder Ballad som är 7:e mars. Jätteroligt för Hanna och dom andra att de fått så bra kritik. Något mobilfordral hann jag inte titta efter i dag. Kanske kan få till det på fredag då jag ska ut en sväng på stan för lite sista minuten planering av bokreleasen. Haft så svårt att hitta mobilen bland alla grejer i handväskan i dag så jag bara måste hitta ett nytt mobilfordral.

image                                                                Blir ju förkyld stup i kvarten så något mobilfordral blev det inte men däremot ett rör C-vitamin som ska hjälpa till att stärka immunförsvaret. Så nu får vi hoppas att de gör bättre verkan än all dunderhonung och annat så jag slipper fler förkylningar. Så trött på dem, minst sagt. Nu dags att gå igenom dagens mail så att jag inte får en sådan där jäkla backlogg igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.